La realitat immersiva d’imatges i vídeos 360 aplicada al turisme

Artiga de Lin

Des de Parramon Consulting ja fa uns anys que estem treballant i innovant amb la realitat immersiva aplicada al turisme. Es tracta de visualitzar vídeos i imatges a 360º amb l’objectiu d’apropar les emocions i sensacions que tindrà el visitant abans d’arribar a una destinació turística.

Les aplicacions són infinites, a tall d’exemple podem promocionar el paisatge d’una vall a 360º o bé, un vídeo d’una festa popular a 360º, i pel sector hoteler es pot mostrar com són les habitacions i serveis de l’hotel, o bé, d’un restaurant, camping, casa rural i molt més.

Les noves càmeres 360º dels nous mercats tecnològics han revolucionat el sector i cada vegada més veurem imatges en aquesta línia.

Per exemple, Google Street View, Youtube i Facebook, ja permeten des de fa temps penjar imatges a 360º i, com no també vídeos, a l’espera que Instagram faci el salt en breu al 360. Ara bé, la cirereta de la realitat immersiva són les ulleres virtuals que permeten visualitzar els vídeos i les imatges com si fóssim dins mateix.

Fonts i safaretjos de Guissona – La Segarra (imatge fixa 360º)

Saut deht Pish – Val d’Aran (vídeo 360º)

Artiga de Lin – Val d’Aran (vídeo 360º)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cuatro × 5 =