Cabanes hotel als arbres de les Guilleries del Montseny

Una parella d’estrangers afincats a Catalunya des de fa pocs anys ha ideat una nou i inèdit model d’allotjament sobre els avets dels boscos de les Guilleries, a la serra del Montseny. Es tracta de cabanes de fusta elevades uns 6-8m sobre el terra.  Dins les mateixes hi ha habitacions amb un alt nivell de decoració i confort, com a detall l’esmorzar es puja amb una corriola-politja que porta una cistella de vimes amb l’esmorzar al seu interior i, una terrassa de 10 m2 acompanya els capvespres en els boscos més foréstics del Montseny.

Un romanticisme total inspirat de les pel·lícules de tarzan i que ha sabut donar el toc a la originalitat, es tracta gairebé d’una aventura, amb l’objectiu de conscienciar al ciutadà de lo fràgil que són els ecosistemes. Fins i tot, el WC està compost d’un cubell amb serradures i una bossa biodegradable, que més tard s’aprofitarà com compostatge.  Els propietaris informen que fins a finals de novembre tenen tots els caps de setmana plens i que no tornaran a obrir fins a principis de març per evitar les temperatures fredes de l’hivern. www.cabanesalsarbres.com

Booking.com

Posted in General

4 thoughts on “Cabanes hotel als arbres de les Guilleries del Montseny”

  1. Hola!
    Me encanta la idea! Me gustaria pasarme este verano una noche con mi pareja en una de las cabañas. Como puedo info de la disponibilidad y mas detalles?
    Gracias!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × 2 =