El Tren dels Llacs

El tren dels llacs obre la temporada amb molt bones pespectives. www.trendelsllacs.cat  segons han informat algunes fonts els caps de setmana de setembre ja estan gairebé plens o faran el ple total en el nombre de reserves. El tren dels Llacs es tracta d’un tren turístic que viatja de Lleida a la Pobla de Segur amb una locomotora a vapor fins a Balaguer i de Balaguer fins a la Pobla de Segur  amb una màquina convencional per evitar-ne el desgast i costos.

Això no treu el seu romanticisme i la vista de paisatges inèdits per la serra del Montsec i Montroig. El recorregut és fascinant i travessa nombrosos llacs, com l’embassament de Sant Llorenç de Montgai, Camarasa, Terradets i de Sant Antoni.

En la seva pàgina web poden veure els principals atractius turístics de cada estació, així com els serveis a l’abast, com allotjaments o empreses d’esports d’aventura i restaurants. La nostra empresa Parramon Consulting ha participat en els continguts de la web de Ferrocarrils de la Generalitat, www.trendelsllacs.cat de la qual n’estem molt satisfets del resultat final.
Booking.com

5 thoughts on “El Tren dels Llacs”

    1. Hola Núria, la mejor época para viajar en el tren de los lagos creo que és a finales de mayo i principios de junio, que és cuando los embalses-lagos estaran más llenos. Aunque para asegurar el tiro lo mejor és a final de junio, cuando los embalses estaran llenos rebossar. Però si tenemos en cuenta la temperatura quizás lo mejor és en mayo. Le recomiendo dicha excursión.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 − four =