Qui som

Som una Consultoria d’Enginyeria Turística per a la planificació de plans estratègics i màrqueting per a Empreses Privades i Administracions Públiques, fundada l’any 2004, amb la idea de crear un servei necessari per al sector turístic, un servei de casa.

MIquel Parramon Camps

Director: Miquel Parramon Camps. Diplomat en Turisme per la Universitat de Lleida. 10 anys d’experiència en el desenvolupament del Turisme a l’Ajuntament de Guissona i al Centre d’Informació Turística de l’Àrea de Guissona. Durant els anys 2002, 2003 i 2004, Responsable de Fires i Activitats Econòmiques al Consorci Públic del Parc Central del Vallès (Ajuntament de Sabadell i Barberà del Vallès)

Actualment és director i fundador de la consultoria turística Parramon Consulting S.L des de l’any 2004.

Turisme és un recorregut o travessia, generalment a peu, que té un o més fins, que poden ser: científics, culturals, esportius, educatius, militars, recreatius o turístics amb fins recreatius i esportius a zones naturals o rurals”

Publicacions

Autor del llibre Com Promoure el Turisme a la Segarra (1996). Premiat per la Fundació Jordi Cases i Llebot. llibre que aborda les possibilitats de La Segarra com a motor turístic . Tot i que la publicació ja té uns bons anys, hi ha estratègies de màrqueting que avui dia encara es poden utilitzar perfectament. Podeu trobar més informació sobre el llibre cliqueu aquí

El 2006 hi hagué 846 milions de desplaçaments turístics internacionals. Les destinacions més visitades són França (79 milions), Espanya (58 milions) i Estats Units (51 milions).[1]”

  • Ajudem a reflotar hotels i restaurants cercant l’excel·lència.
  • Convertim valls i pobles en destinacions turístiques sostenibles
  • Ajudem a les estacións d’esquí alpí i nòrdic a optimitzar els seus serveis.
  • Dissenyem rutes per a ciclistes, tant de carretera com de btt.
  • Dissenyem rutes per senderistes i walking nòrdic.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

16 − eleven =