Eix Transversal una oportunitat pel Turisme de les Terres de Lleida

Eix transversal

L’Eix Transversal obre una nova oportunitat per al Turisme de Les Terres de Lleida, comarques com La Segarra, l’Urgell, Pla d’Urgell o la Noguera es poden veure beneficiades pel desdoblament d’aquesta via. Ara bé, serà feina del sector turístic privat i públic d’aquestes comarques perquè aprofitin per fer arribar turistes de les comarques de Gironines i de la Catalunya Central. Quines accions es podrien fer? en primer lloc crear productes turístics i amb ells fer paquets per posar-los a la venta mitjançant agències receptives de viatges, xarxes socials, email màrqueting, tpv virtuals per venta online, entre moltes altres propostes.

Una bona acció podria ser a tall d’exemple promocionar la Ruta dels Castells del Sió amb tot el seu gran patrimoni adjunt, un altre indret pels amants de la natura seria l’Estany d’Ivars, el més gran de Catalunya, així com d’altres poblacions com Guissona amb la seva ciutat Romana de Iesso que podria fer packs turístics juntament amb Empúries a l’Escala, o la ciutat de Cervera amb el seu conjunt monumental impresionant, o Lleida ciutat amb les seves icones de la Seu Vella i el Museu esdevenent les autèntiques joies de les Terres de Lleida, sense oblidar als pobles petits i amb encant com Guimerà, Montfalcó Murallat, Florejacs, Montsonís, etc.

Per tant, tenim una oportunitat de present i futur del desenvolupament econòmic de les Terres de LLeida per apropar-nos a nous mercats molts propers.

Per: Parramon Consulting
Booking.com

2 thoughts on “Eix Transversal una oportunitat pel Turisme de les Terres de Lleida”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three + 5 =