Castells del Sió a La Segarra – Terres de Lleida

Castells del Sió

Els Castells del Sió a La Segarra a les Terres de Lleida són un autèntic atractiu turístic entre les comarques de La Segarra, l’Urgell i la Noguera. El punt d’acollida i informació és al Castell de Concabella on hi trobareu un Centre d’Interpretació dels castells del Sió, cases fortes i viles closes, on s’explica la vida qüotidiana als castells i el paper que van jugar en aquesta terra de frontera des del segle XI fins a l’actualitat, des d’aquí el visitant es pot fer una idea molt àmplia del que visitarà àrreu de la ruta.

Els castells visitables són el Castell de Pallargues, el Castell de Florejacs, el Castell de les Sitges, el Castell de Vicfred, la Torre de Vallferosa i el poble de Montfalcó Murallat. Els paisatges idíl·lics de La Segarra us fascinaran, amb els colors de les estacions molt marcats, els verds de primavera, els daurats de l’estiu, els marrons de la tardor i el blanc de l’hivern.

Caastells del Sió, Castell de Pallargues

Una terra que esdevé aspra, dura, una paisatge moldejat per l’home al llarg dels segles, en són testimoni les seves parets de pedra, anomenades també parets de marges, les cabanes de volta, pous de gel, acompanyats de camps de conreu de blat i ordi, encimbellats per petits bosquets de roures i alzines, amenitzat per les postes de sol de ponent que no s’acabem mai ni mai més en horitzons vermellosos més enllà de l’Aragó.Per més informació podeu visitar la pàgina web de Turisme del Consell Comarcal de La Segarra: http://www.lasegarra.org/Ruta-Dels-Castells-Del-Sió-46.html

Reserva el teu allotjament a la comarca: Cliqueu aquí

Molt a prop teniu la Vila de Guissona on podreu allotjar-vos en un preciós hotel ubicat al centre històric.

Booking.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

14 − 9 =