Nevada important a tot Catalunya

En aquests moments la majoria de les comarques catalanes i també les de Lleida es veuen afectades per una important nevada, tot i que de moment l’afectació des de la meva zona a 500 m, Guissona – La Segarra, (Lleida) no es gaire important.

Tot i això, cal dir que es comença agafar als vidres dels cotxes i als carrers, la nevada és moderada. Segurament en poblacions com Sant Ramon, Calaf o la Panadella l’afectació deu ser superior i ja amb algun gruix mes avançat.

Més informació a meteocat.

Top Image By Adatvi 91 (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

2 thoughts on “Nevada important a tot Catalunya”

 1. Vaig petir el efectes de la nevada per partida doble, però haig de dir, que el viatge de Lleida a La Roca del Vallès, va ser de 3 hores 45 minuts. I que de La Roca del Vallès a Mataró, va ser del mateix temps: 3 hores 45 monuts.
  Si haig de triar entre els dos viatges, trio el primer. A la Panadella hi havia servei de mossos que per sert van ser molt amables. En spreguntaven a on anavem i segons el lloc en deient si hi podriem arribar o no. A tots els camioners, els vanren fer parar al carril de la dreta, i els turismes podiem circular. En canvi a la Granollers, no hi havia cap mosso. I els que passaven, ho feien depresa i demanant pas.
  Fins ales dotze de la nit, no varem poder circular envers la C-60 i llavors sí que hi havien mossos que al devant del pont a on hi han dues vifurcacions i una d’elles no hi dexaven passar. LLavors ja es va acabar tot, però va ser agònic. Haig de dir que el viatge de Lleida a la Roca del Vallès va ser de 3/4 de 9 a 2/4 d’1 i que l’altre ja havia cuallat de ple la neu, el caos, la desorganització…
  Ja està passat però espero que s’aprengui dels errors.
  Els mossos de la Panedella, Petons i Felicitats!!! sou el millors!!!
  Adela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten − seven =