Ryanair aterrarà a l’aeroport de Lleida – Alguaire

Segons va informar ahir el diari Segre l’aeroport de Lleida – Alguaire acolliria la companyia Ryanair segons va informar ahir el Conseller Nadal d’Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, en aquest sentit, Ryanair s’hauria ofert per carta al govern de la Generalitat per a ser una de les primeres companyies en operar a l’eroport de de Lleida – Alguaire.

Està previst que l’aeroport obri la propera tardor, més o menys cap al mes de novembre segons apunten algunes fonts. En aquests moments encara no se sap les destinacions que es podra volar des de Lleida.

Booking.com

6 thoughts on “Ryanair aterrarà a l’aeroport de Lleida – Alguaire”

 1. Benvolgut Miquel, aquesta noticia no és creïble! En un radio de 250 km hi ha 5 aeroports: Osca-Monflorite, Saragossa-Pirineos, Girona-Costa Brava, Reus-Costa Daurada i el Prat…
  Actualment, Ryanair opera en 3 d’aquests aeròdroms, l’any passat va deixar d’operar en 7 aeròdroms (son uns mercenaris!!! Exemple: Vitoria, per anar a Santander!!!).
  L’àrea de influència de Lleida és molt limitada i el públic objectiu molt reduït!

  A banda de que la data d’inauguració sembla ser que serà durant el mes de novembre, i el més calent està a l’aigüera… Ryanair ja hauria indicat a la seva web la possibilitat d’utilitzar els vols d’Alguaire.

  Si Ryanair opera des d’Alguaire algú haurà d’afluixar la “mosca”!

  Ara bé, no es pot començar la casa per la taulada, i això és el que s’ha fet en aquest aeroport…

  És una autèntica llàstima, ja que l’aeroport és molt coquetó i les condicions son òptimes…

 2. Jo penso que si és creíble la notícia, ara bé, caldrà veure la reacció del mercat lleidatà, jo penso que serà positiva. Pensa que Lleida té més habitants que Girona, i igual que Tarragona aprox. El que crec que passarà és que s’utilitzarà molt per marxar d’aquí cap a fora, però que els de fora vinguin cap a aquí serà més complicat de convèncer als mercats, però res impossible. Ryanair va dir per fonts oficials que col.locava Lleida al mapa i que cap problema per possicionar l’aeroport. Jo espero que vagi bé,o sino malaguanyats diners públics invertits.

 3. Hola, doncs jo penso així, es mes us diré que aquest estiu en plena campanya vacacional he viatjat a Santiago de Compostela des de Reus amb Ryanair. A través d´internet vaig adquirir els bitllets amb 50 dies d´antelació al preu de 5 euros per persona i trajecte, es a dir anar i tornar 2 persones per tant sols 20 euros. Si ara aquesta companyia opera a Lleida-Alguaire i continua oferint preus baixos podrem anara a sopar a París, passejar per Londres, etc… i els que som de Lleida o rodalies ho tenim a un pas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × one =