Turisme i la Grip A

Una monja catalana fa promoció d’un vídeo on acusa que el tema de la famosa Grip A és un muntatge de les farmaceutiques i de l’OMS (Organització Mundial de la Salut) Veure la Vanguàrdia d’avui.

El que diu aquesta monja catalana i doctorada en medicina certifica és que se n’ha fet un gra massa, i que les farmaceutiques han mirat de fer-se l’arròs. El Turisme sembla que de moment no s’ha vist perjudicat per aquesta hipotètica pandèmia de la Grip A, segons un estudi de la Univesitat Rovira i Virgili de Tarragona argumenta que la fórmula que utilitza l’OMS per calcular l’extensió de la pandèmia està anticuada dels anys 50, i n’han presentat una altra que la incidència de la Grip Nova serà menor.

Vegueu notícia de la Rovira i Virgili en aquest link: http://www.tv3.cat/videos/1515909 Segons l’antiga fórmula quan els turistes arribaven a un aeroport anaven a tot arreu, en canvi amb la nova fórmula no van a totes les direccions possibles, i per tant l’extensió de la pandèmia pel turisme serà menor.

Veure vídeo de la monja catalana contra la Grip A i el muntatge de les farmaceútiques:

CAMPAÑAS POR LA GRIPE A from ALISH on Vimeo.

Top Image By Eneas de troya [CC BY-SA 2.0], via Wikimedia Commons

1 thought on “Turisme i la Grip A”

  1. La Teresa Forcades és una dona amb una gran lucidesa. De fet, els qui “manen” saben que la por és una arma molt poderosa, i si la gent té por de la grip, no pensarà en d’altres coses…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

12 − 4 =