Aeroport Lleida-Alguaire

El nou aeroport de Lleida – Alguaire que es vol inaugurar aquesta propera tardor té perspectives molt positives de futur. Les possibilitats són moltes i caldrà esforç i imaginació per fer-lo tirar endavant, no será fàcil. A priori els pricipals clients seran els Lleidatans des de la Segarra, Urgell, Pla d’Urgell, Segriá, Garrigues, Noguera i Franja de Ponent, i en menys mesura la gent del Prepirineu i Pirineu.Aquest tipus de client del territori utilitzará l’aeroport per marxar un cap de setmana o algun pontet per anar a Dublin, Londres o París, si per exemple Ryanair s’instal·la finalment a les Terres de Ponent. Però, els que se’ns planteja a tots és la gran pregunta, qui vindrá a Lleida? i si venen, per què vindran?

Un possible client potencial de Londres vindrá a Lleida? que li podem oferir perquè sigui una oferta suggerent dins un món global? Podem oferir l’horta de Lleida, el Jardí­ de reg de l’Urgell, l’Estany d’Ivars, el Centre d’Observació de l’Univers COU? els Castells del Só, el Tren dels Llacs ? o l’esquí?.Funcionará que un turista tardi aproximadament 2h i pico per arribar a Port Ainé, des de l’aeroport, que és l’estació més propera o 3 h per arribar a la Vall d’Aran o Boí Taull?

La resposta és en les empreses del territori que cal que formulin estratègies d’explotació turí­stica conjuntes i, que siguin capaços de fletar transports i crear paquets organitzats amb preus finals. De moment empresaris Andorrans com el Tour Operador Hotel Beds ja estan movent fitxa per portar esquiadors a Andorra, a més, el govern Andorra també esta fent contactes amb alguna companyia aèrea.

Llavors doncs els de Lleida cal que ens posem a treballar tots plegats.I si convé caldrá anar a vendre el producte a fora amb quatre propostes clares: Esquí, Aventura, Walking nòrdic, Tren dels Llacs, Castells del Sió, Centre d’Observació de l’Univers amb organització de timings possibles i posar preu final.

Des d’aquí­ MOLTA SORT i ENDAVANT AMB L’AEROPORT.

Booking.com

3 thoughts on “Aeroport Lleida-Alguaire”

  1. El aeropuerto de Lleida-Alguaire, servirá para que se desarrolle toda la zona de Lleida, no solo con el turismo, que también, sino con las exportacines de sus productos agrícolas, como la fruta, avellanas, hortalizas, a los mercados de Alemania, Dinamarca, Inglaterra, etc., no pensemos única y exclusivamente en el turismo, puede ser el “…el pan para hoy, y el hambre para mañana…”, no hagamos de Lleida y su comarca, una zona de “camareros”, sin tener nada en contra de este gremio, pero, sería interesante, que desde el punto de vista de la Estructura Económica, se exporten sus productos agricolas, por avión -carga aérea-, hacia los países de la Unión Europea, y con esa riquezaa que genere la exportación de sus productos agrícolas, con ese dinero, invertir en I+D+I, de esa manera, crear empresas de alta tecnología en la zona de Lleida, y crear puestos de trabajo, compaginandolo con el turismo. Suerte en su nueva “andadura” para el aeropuerto de Lleida y su comarca, que sirva para desarrollar la zona, y darla a conocer, a los futuros turistas nacionales y extranjeros, no olvidemos al turismo nacional, que es el que se “gasta el dinero”, y no muchas veces, creyendo que el turismo extranjero se gasta el dinero en España, y a la hora de la verdad, los turistas extranjeros, son unos “ratas”, unos “tiñosos” o unos “roñosos”, que no se gastan un “duro”, ni de casualidad, y es un turismo de “alpargata” y de “lata de sardinas” y de “mochila”. He visitado varias veces Lleida capital y sus alrededores, y les deseo lo mejor y mucha suerte, a los habitantes de Lleida y su comarca, ya que me gusta bastante Lleida capital y su provincia. Saludos cordiales. Juan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 2 =