La Realitat immersiva aplicada al Turisme 360º

Artiga de Lin

La Realitat Immersiva:
Des de Parramon Consulting ja fa uns anys que estem treballant i innovant amb la realitat immersiva aplicada al turisme. Es tracta de visualitzar vídeos i imatges a 360º amb l’objectiu d’apropar les emocions i sensacions que tindrà el visitant abans d’arribar a una destinació turística.

Les aplicacions són infinites, a tall d’exemple podem promocionar el paisatge d’una vall a 360º o bé, un vídeo d’una festa popular a 360º, i pel sector hoteler es pot mostrar com són les habitacions i serveis de l’hotel, o bé, d’un restaurant, camping, casa rural i molt més.

Les noves càmeres 360º dels nous mercats tecnològics han revolucionat el sector i cada vegada més veurem imatges en aquesta línia.

Per exemple, Google Street View, Youtube i Facebook, ja permeten des de fa temps penjar imatges a 360º i, com no també vídeos, a l’espera que Instagram faci el salt en breu al 360. Ara bé, la cirereta de la realitat immersiva són les ulleres virtuals que permeten visualitzar els vídeos i les imatges com si fóssim dins mateix.

Fonts i safaretjos públics de Guissona – La Segarra (imagen fija 360º)


Saut deht Pish – Val d’Aran (vídeo 360º)


Artiga de Lin – Val d’Aran (vídeo 360º)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty − thirteen =