El cremallera de Montserrat és l’atracció

El Cremallera de Montserrat és l’Atracció podria ser ben bé el titular d’una campanya de promoció turística. Pot ser l’objectiu principal del visitant es visitar el monestir, però en el rerafons hi ha alguna cosa més, aquesta cosa és el cremallera, un tren que puja un desnivell de més de 548 m per arribar a la muntanya mítica de Montserrat.

El Cremallera s’agafa a Monistrol de Montserrat, on hi ha un gran pàrquing gratuït per deixar-hi el nostre cotxe, d’aqueta manera ens oblidem del cotxe, del pàrquing costós de trobar a dalt al monestir i també, no ho oblidem de pago.

El viatge dura uns 15 minuts aproximadament i el cremallera va ascendint per la muntanya lentament amb unes vistes panoràmiques espectaculars que obtenim des del nostre propi seient. Una vegada ja hem arribat podem començar la segona etapa del dia amb la visita al monestir, agafar el funicular de Sant Joan, el funicular de la Cova i gaudir en definitiva del dia a la muntanya de Montserrat.

Una bona proposta per aquesta primavera, de fet, penseu-hi, quant temps fa que no aneu a Montserrat, des que anaveu a col.legi quan éreu petits? doncs el Cremallera és l’ATRACCIÓ, una bona excusa per tornar-hi.

Per a més informació i reserves podeu accedir a la pròpia web: www.cremallerademontserrat.cat

Top Image By Bert Kaufmann [CC BY-SA 2.0], via Wikimedia Commons

Booking.com

2 thoughts on “El cremallera de Montserrat és l’atracció”

  1. Jo vaig pujar al cremallera fa poc i crec que l’experiència val la pena, ho tens molt a prop de Barcelona, i a vegades no cal anar a l’altra punta de món.

  2. El diumenge vam pujar a Montserrat amb el cremallera. Als meus fills els hi va encantar i vam disfrutar molt. Crec que és una atracció que no t’has de deixar perdre. T’oblides del cotxe i vas molt més tranquil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × five =